Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
  Contact : 0546 700 204 / 06 4326 2295

Jessner / TCA peeling

Jessner / TCA peeling

Een Jessner / TCA peeling wordt toegepast zodat de bovenste laag van de huid verweekt zodat de binding tussen (dode) hoorncellen aan de opperhuid wordt verbroken. Het gevolg hiervan is dat dode huidcellen afschilferen zodat de jonge en frisse huidcellen hieronder zichtbaar worden. Ook een Jessner / TCA peeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor bindweefselverjonging optreedt net als een glycolzuur peeling. Deze behandeling is om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren.

Welke huidaandoeningen kunnen worden behandeld?

  • Acne en acne littekens
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Rimpeltjes
  • Grove poriën
  • Littekens (door brandwonden)

Jessner / TCA peeling voor een goede huidstructuur

De Jessner / TCA Peeling is een behandeling om de algehele huidstructuur te verbeteren en de huid te egaliseren. De peeling is uitermate geschikt om de structuur van een door de zon beschadigde huid te verbeteren. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Ook een huid met een grovere structuur of (acne)littekens zullen resultaatgericht worden aangepakt. Uw huid heeft een aantal dagen nodig om te herstellen. Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. De peeling wordt in verschillende concentraties toegepast en is niet te vergelijken met peelings in schoonheidssalons. Afhankelijk van de sterkte wordt één behandeling tot een kuur van 3 peelings geadviseerd.

Tijdens het intakegesprek bepalen we welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Chemische peelings worden geadviseerd in kuurverband, ondersteunend door de juiste producten voor thuis, om het optimale resultaat te behalen. De ondersteuning bestaat onder andere door een pre-peeling om uw huid gedurende twee weken voor te bereiden op de peeling en producten voor nazorg.