Heeft jouw huid een BOOST nodig?

HydraFacial™ is een revolutionair apparaat met prachtige resultaten voor iedere huid. Het biedt een behandeling in stappen waarbij de huid heel krachtig gereinigd en gepeeld wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en extra hydratatie. Via boosters of ledlicht kan de huid extra aangezet worden om een prachtige glow te creëren. Het is vooral geschikt voor de huid zonder huidproblemen. Het kan direct op elk huidtype worden ingezet. Een fijne en luxe wellness behandeling die volledig pijnloos is, achteraf geen hersteltijd vereist en onmiddellijk resultaat geeft.

Tip: kies voor een combi met Micro Needling (dmv Fractionele laser)!

Welke indicaties kunnen worden behandeld?

Alle huidtypen zijn geschikt voor de HydraFacial. We personaliseren de behandeling aan de hand van jouw huidtype.

Heb je fijne lijntjes of grove poriën? Dan is het erg geschikt om Micro Needling door middel van de Fractionele Laser als optie toe te voegen aan jouw behandeling. De Fractionele laserbehandeling is pijnloos en geeft een gecontroleerde micro verwonding in de lederhuid, wat zorgt voor collageeninductie. Nóg meer resultaat!

Wat kun je verwachten?

De HydraFacial bestaat uit drie stappen:

  • Stap 1. Reiniging + Peeling
    Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring
  • Stap 2. Extractie + Hydratatie (Booster)   +  Optie Fractionele Laser
    Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.
  • Stap 3. Insluizing + Bescherming
    Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

+ extra Lymfedrainage & LED Licht!

Veel persoonlijke aandacht, deskundigheid en kennis

“Wij vinden het een hele fijne kliniek, waar veel persoonlijke aandacht, deskundigheid, kennis en een goed behandelplan wordt opgesteld. Henrique van der Scheer, wij zijn super tevreden met jou!”

Ece

Nooit verwacht dat je met ‘alleen’ producten zoveel kon bereiken!

“Ik ben meer dan tevreden! Ik ben geholpen door Danielle. Los van het feit dat ze me op basis van een huidanalyse het juiste productenpakket heeft geadviseerd, voelde ik me ook echt gezien en gehoord. De producten kunnen in het begin wat heftig zijn. Je moet erg echt even door heen. Daar schrok ik van en in de stress belde ik naar de kliniek. Ze nemen je serieus en echt de tijd voor je. Over het resultaat gesproken: ik had nooit verwacht dat je met ‘alleen’ producten zoveel kon bereiken!”

Marije

Ik zou het iedereen met acne aanraden

“Vandaag voor de derde keer bij Esmee geweest voor een behandeling. Door het gebruik van de thuis producten van ZO en de behandelingen is de acne in mijn gezicht heel erg verminderd. Esmee geeft mij eerlijk en goed advies ik ben meer dan tevreden over huidkliniek Twente en zou het iedereen met acne aanraden om hier een afspraak te maken.”

Marije

Blij verrast over de mogelijkheden

“Ben prima en zeer vriendelijk geholpen.
Als man blij verrast over de mogelijkheden.
Maak zeker nogmaals gebruik van de aangeboden mogelijkheden.”

Martin

De producten werken écht!

“Sinds dat ik bij Huidkliniek Twente kom, heb ik nauwelijks nog last gehad van onderhuidse ontstekingen. Het is een wereld van verschil, ook leuk dat ze voor en na foto’s maken met een speciale camera. Hierdoor zie je ontzettend goed het verschil, en is het een bevestiging dat de producten echt goed zijn werk doet!!”

Ireen

Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring. Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense hydratatie die de dorst van de huid lest. Verzadigt de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren. + extra Lymfedrainage & LED Licht!

De huid in het gezicht vernieuwt zich elke 28 dagen. Daarom adviseren we 1x per maand een HydraFacial treatment. Eerst 4-6x en dan 1x per 3 maanden.

We adviseren 1x per 4 weken te behandelen.

Indien er een acnebehandeling of acnetherapie in het gezicht vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering kan deze behandeling ook vergoed worden. Huidkliniek Twente is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en al onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je krijgt vooraf altijd een prijsopgave tijdens het intakegesprek. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

De tarieven vindt u op deze pagina. Dit zijn de kosten per behandeling.

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!