VOOR EN NA
LASERONTHARING

Moet je deze zomer al weer om de dag scheren? Zijn de stoppels alsnog zichtbaar onder de huid of heb je last van scheerirritatie of ingegroeide haren? Waarom start je niet met laserontharing?

1.

Gratis intake.

Tijdens het eerste intakegesprek beoordelen we de huid en haren.

2.

Behandelplan.

We bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat de kosten zijn.

3.

Behandelingen.

Volgens een behandelschema worden jouw afspraken uitgevoerd.

Nooit meer scheren

Bij ons kun je terecht voor de meest effectieve manier van definitieve laserontharing in het gezicht of op het lichaam. Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei dan is dit dé behandeling voor jou. Het is mogelijk vrijwel het hele lichaam te laseren mits de haartjes donker genoeg zijn. Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het laseren met deze diodelaser. Lees meer

Erg vriendelijk en behulpzaam

 

Fijne intake gehad vandaag bij Daniëlle. Erg vriendelijk en behulpzaam en heeft alles goed uitgelegd. Ik kijk er naar uit met de behandelingen te kunnen starten!

Melanie

ben uitermate content

 

Was mijn eerste keer, ben uitermate content. Ben zeer prettig door Anouk geholpen, was helder en duidelijk en prima behandeling gehad.

Henkjan

Groot voordeel ze sluiten mannen niet uit

 

Professioneel en vriendelijk personeel in een nette ruime kamer. Groot voordeel ze sluiten mannen niet uit.

Mark

Super fijn!

 

Ik ben super fijn behandeld tijdens de laserontharing. Demy legde mij alles goed uit wat ik kon verwachten en stelde mij gerust tijdens het laseren. Super fijn!

Kim

super 1ste ervaring

 

Onwijs leuk personeel! Ik ben geholpen door Danielle. Super 1ste ervaring.

Helen

Hier weten ze exact wat ze moeten doen

“Voor de zesde keer een laserontbehandeling gehad en erg tevreden over het resultaat wat er is behaald en de manier waarop er behandeld wordt. Hier weten ze exact wat ze (moeten) doen en met de juiste technieken. 👌🏼”

Sanne

Blij mee!

“Bezig met definitief ontharen. Nu 3 behandelingen gehad. Graag super goed en wordt professioneel behandeld. Blij mee!”

Linda

Kundige indruk, professioneel en heel attent

 

Ontzettend mooi pand, schoon, netjes en echt gastvrij. Je mag zelf koffie/thee of water pakken. Daarnaast helpt de receptioniste erg goed en is ze enorm vriendelijk. Medewerkers (huidtherapeuten) kundige indruk, professioneel en heel attent.

Maxine

Carmen zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt

“In 2019 ben ik bij huidkliniek Twente voor laserontharing geweest. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Helaas zijn de behandelingen niet pijnloos, maar dat is het zeker waard. Daarnaast vertelt Carmen altijd netjes wat ze vooraf gaat doen en zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Een echte aanrader dus!”

Ilse

Stellen je gerust

“Super vriendelijke en vakkundige medewerkers. Stellen je gerust en geven goede uitleg over werkwijze.”

Merle