Anouk Steggink

Huidtherapeut & schoonheidsspecialiste

In 2017 heb ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 aan het ROC van Twente afgerond. Op zoek naar meer diepgang, ben ik begonnen aan de opleiding Huidtherapie. In december 2021 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als Huidtherapeut. Binnen de opleiding en stages heb ik ervaring opgedaan op zowel medisch als cosmetisch vlak en naast mijn studie ben ik werkzaam geweest in een Laserkliniek. Tijdens mijn laatste huidtherapeutische stage bij Huidkliniek Twente heb ik onwijs veel geleerd en de diepgang gevonden waar ik naar op zoek was in met name de cosmetische kant van huidtherapie. Sinds februari 2022 mag ik dan ook deel uit maken van dit geweldige team huidtherapeuten. Het gevarieerde behandelaanbod bij Huidkliniek Twente spreekt mij erg aan. Het is mijn passie om mensen te helpen met hun huidproblematiek en ze met een glimlach de deur uit te laten gaan na een optimaal resultaat behaald te hebben.

Kwaliteitsregister Paramedici: 39106539188
AGB code: 90112671
Lid NVH: 521119

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord