Daniëlle van den Brink

Huidtherapeut

In 2018 heb ik de opleiding Huidtherapie afgerond aan de Hogeschool in Utrecht. Na mijn diploma behaald te hebben, heb ik bij diverse huidklinieken ervaring opgedaan bij zowel de medische als de cosmetische kant van het vak.
Sinds oktober 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huidkliniek Twente. De afwisseling tussen de verschillende cosmetische behandelingen spreekt mij hier erg aan. Ik vind het belangrijk om met elke cliënt samen een passend behandelplan op te stellen waardoor onzekerheden worden weggenomen en de cliënt weer beter in zijn/haar vel komt te zitten. Ik streef ernaar om te blijven groeien in mijn vak om zo iedereen van de beste behandeling te kunnen voorzien!

Kwaliteitsregister Paramedici: 39104175988
AGB-code: 90106960
Lid NVH: 520265

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord