Drs. Yvonne Aarnink

Mede-eigenaar / Cosmetisch Arts KNMG

Het gezicht voorbereiden op mooi oud worden, dat is wat ik doe. Iedereen wordt oud op zijn eigen unieke manier, maar de een misschien net iets mooier dan de ander. Om in dit proces iemand zelfvertrouwen te kunnen geven, vind ik het allerleukste om te doen. Hierbij kijk ik gedetailleerd en met creatieve blik naar een gezicht, met als streven mensen er weer uit te laten zien met hoe ze zich voelen. Namelijk de mooiste versie van zichzelf.

In 2006 ben ik gestart met de opleiding Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente. Een ontzettend innovatieve en creatieve opleiding, maar ik merkte al snel dat ik meer interesse had in de mensen dan in de techniek. Nadat ik in 2009 mijn bachelor behaalde, besloot ik dan ook mijn vervolgopleiding in de geneeskunde te vervolgen en arts te worden. Van 2009 tot 2013 doorliep ik succesvol de master Arts / Klinisch Onderzoeker aan de Universiteit van Maastricht, waarna ik een jaar binnen de Revalidatie- en Ouderengeneeskunde heb gewerkt.

Gedurende mijn masteropleiding bleef de drang naar creativiteit trekken. Ik wilde graag bezig zijn met mijn handen, en ik besloot me daarom te gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde.  In 2014 ben ik begonnen als Cosmetisch Arts binnen de Velthuis Kliniek. In deze kliniek heb ik de fijne kneepjes van het vak mogen leren en heb ik kennis opgedaan in alle disciplines die een belangrijke rol spelen binnen de cosmetische geneeskunde.

Als hoogtepunt heb ik in 2019 mijn profielregistratie Cosmetisch Arts KNMG behaald. Een kwaliteitsmerk dat garant staat voor kennis en kwaliteit. Om deze kwaliteit binnen Nederland te waarborgen, ben ik sinds 2021 ook zelf werkzaam als visiteur voor de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Een hele leuke functie waarbij ik toekomstig KNMG artsen observeer en beoordeel op hun vaardigheden en kwaliteiten. Binnen mijn eigen werkzaamheden staan logischerwijs veiligheid en kwaliteit dan ook voorop, waarbij ik samen met de cliënt streef naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat!

Cosmetisch Arts KNMG
NVCG-lid ✓
BIG: 59917530701

Werkervaring en opleidingen

2022 - hedenMede-eigenaar Injectables B.V. | Cosmetisch Arts KNMG – Huidkliniek Twente Almelo
2019 - hedenCosmetisch Arts KNMG – Velthuis kliniek
2014 - 2019Cosmetisch Arts – Velthuis kliniek
2013 - 2014ANIOS Revalidatiegeneeskunde / Ouderengeneeskunde
2009 - 2013Master Arts / Klinisch Onderzoeker – Universiteit Maastricht
2006 - 2009Bachelor Technische Geneeskunde – Universiteit Twente