VOOR EN NA
TATOEAGE VERWIJDEREN

Je wilt jouw tattoo graag verwijderen maar weet niet hoeveel behandelingen er nodig zijn? Je bent benieuwd naar de kosten en of het mogelijk is de gehele tattoo te verwijderen? Hoe komt jouw huid eruit te zien na de tijd? Plan nu jouw intake om dit te bespreken!
1.

Gratis intake.

Tijdens het eerste intakegesprek beoordelen we de tattoo.

2.

Behandelplan.

We bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat de kosten zijn.

3.

Behandelingen.

Volgens een behandelschema worden jouw afspraken uitgevoerd.

Super snelle picolasers voor alle kleuren!

Het verwijderen van een tatoeage met laser is mogelijk, doordat de laser de inkt in de tattoo verpulvert waarna de inkt door het lichaam wordt opgeruimd. De Picolaser zendt een puls uit van zéér korte duur waardoor de huid niet beschadigd wordt. Onze Picolaser behandelt alle kleuren. Lees meer

Ik ben hartstikke goed geholpen door Demy

 

Ik ben hartstikke goed geholpen door Demy. Bij de intake fijn ontvangen en goed geïnformeerd. Vandaag mijn tweede afspraak gehad voor het laseren van m’n tatoeage. Tot nu toe zeer tevreden.

Kim

Super mooie & verzorgde kliniek

 

Super mooie & verzorgde kliniek. professionele medewerkers die weten waar ze over praten. Ze hebben mij erg gerust gesteld tijdens mijn behandeling waardoor deze zonder problemen verliep. Ik raad deze kliniek bij iedereen aan.

Danique

Mooie kliniek, schoon en netjes

 

Vandaag voor de tweede keer een tattoo removal laser behandeling gehad, bij Daniëlle. En voor de tweede keer super geholpen, goede en duidelijke uitleg. Mooie kliniek, schoon en netjes. Tot over 6 weken!

Miranda

De tattoo verdwijnt als sneeuw voor de zon

“Nu al 4 keer geweest voor het verwijderen van een tattoo. Keer op keer super geholpen! Ook de tattoo verdwijnt als sneeuw voor de zon. Leuke meiden, alles wordt goed uitgelegd en je komt niet voor verassingen te staan.
Top!”

Maral

Ik kon direct terecht voor mijn 1e behandeling

“Nadat ik vanmorgen kwam voor een intake gesprek kon ik toevallig vanmiddag al terecht voor mijn 1e behandeling. Ik heb mijn 1e behandeling als erg prettig ervaren men neemt de tijd voor je en legt ook rustig uit hoe en wat ze gaan doen.”

Anne

Ze luisteren erg goed naar je pijn grenzen

 

Vandaag de 2 de laser behandeling gehad voor me tattoo. Ben erg blij dat ik hier heen Ben gegaan ze zijn heel erg netjes en ze stellen je elke keer weer weer gerust. Ze luisteren erg goed naar je pijn grenzen. Als mensen niet blij zijn met hun tattoo dan zou ik zeker hier heen gaan

Mellanie

Mooie en nette kliniek

 

Een mooie en nette kliniek en heel vriendelijk ontvangen.
De behandeling is ook goed uitgevoerd.
Succes met jullie mooie nieuwe plek😉

Maurice

Ruimte voor vragen

“Inhoudelijk goede informatie, vriendelijke medewerkers, ruimte voor vragen stellen die ook prettig beantwoord worden, en een prachtig pand.”

Jolanda