Laserontharing

Laserontharing

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling met de LightSheer Diode laser. Heeft u last van ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam? Dan is ontharen met deze laser de beste behandeling voor u. Wij werken al ruim 12 jaar met deze laser.

 

M22 Laser Lumenis

Vaatlaserbehandeling

Heeft u last van rode bloedvaatjes of een rode huid? Bijvoorbeeld couperose, een spider naevus, kersenwratjes of een wijnvlek? Dit verwijderen wij met de M22 of Mydon vaatlaser waardoor de huid weer egaal van kleur wordt.

 

Laserontharing

Tatoeage verwijderen

Heeft u spijt van uw tattoo of permanente make-up? Bij ons kunt u terecht voor de meest effectieve manier van tatoeage verwijderen in het gezicht of op het lichaam door middel van de nieuwste PiQo4 Picolaser. Deze laser is de snelste op de markt en kan alle kleuren laseren.

Micro needling icon

Fractionele laserbehandeling

De Fractionele laser is de nieuwste methode om littekens te verfraaien. Bij de Fractionele laserbehandeling maken we gebruik van een laser die een puls geeft in de diepere huidlagen. De laser herstelt de schade in het bindweefsel waardoor littekens minder diep worden en minder opvallen.

M22 Laser Lumenis

PicoFractional huidverjonging

Bij de PicoFractional huidverjongende behandeling maken we gebruik van een laser die een puls geeft in de diepere huidlagen. Hiermee behandelen we de huid gelijkmatig en kunnen we de huidteint in zijn geheel egaliseren, verbetert het de huidtextuur en verjongt het de huid door aanmaak van collageen.

 

icon-skincare

Plasma PlexR

Een plasma behandeling zorgt voor huidverstrakking en collageen aanmaak door verdampen van de huid. Dat zorgt voor bijvoorbeeld het liften van oogleden of het verminderen van rimpeltjes zonder snijden en dus zonder littekens.

 

M22 Laser Lumenis

Pigmentlaserbehandeling

Heeft u last van pigmentvlekken of zonnevlekken? Bijvoorbeeld melasma, een lentigo solaris in het gezicht of op de handen? Dit verwijderen wij met onze PiQo4 laser, waardoor de huid weer egaal wordt.

 

Acne behandeling icon

Acnebehandeling

Acne is een aandoening van de talgklieren. Acne ontstaat o.a. door hormoonschommelingen en verdikking van de opperhuid. Een dieptereiniging en peeling helpen dit vaak te verminderen.

Glycolzuur peeling icon

Chemische peeling

Bij een chemische peeling worden zuren gebruikt die de bovenste huidlaag verweken waarna deze afschilfert en de huid zal vernieuwen. Wij werken met o.a. Glycolzuur, Salicylzuur, Jessner en TCA.

Laserontharing

Beenvaatjes

Een laserbehandeling door middel van de Mydon Nd Yag 1064nm laser, zorgt er voor dat blauwe vaatjes op de benen of in het gelaat, bijvoorbeeld op de neus, verwijderd kunnen worden. Ook op de lip komt een blauw plekje (venous lake) soms voor.

Huidoneffenheden verwijderen icon

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden verwijderen is vaak eenvoudig uit te voeren bij huidonregelmatigheden als steelwratjes (fibromen) en ouderdomswratten (verruca seborrhoica). Dit zijn onschuldige ‘aangroeisels’ van de huid.

 

Elektrische Epilatie Icon

Elektrische epilatie

Ongewenste witte en grijze haren kunnen definitief worden verwijderd door middel van elektrische epilatie. Voor donkere haren is laserontharen met de LightSheer Diodelaser het meest effectief.

Wij werken met merken als:

Ook verkrijgbaar in onze webshop!
shop-alhydran-logo
me-line
shop-image-skincare-logo
shop-lycogel-logo
shop-colorescience-logo
shop-zo-skin-health-logo
shop-zo-medical-logo

Testimonials:

Zeer goede resultaten en doet geen pijn

Ik word behandeld voor laserontharing. De adviezen zijn goed. Wat fijn is dat je het gelukkig tussentijds bij mag houden met een scheermesje.

Bente

Ik zie echt verschil!

Ik krijg een laser- en een gezichtsbehandeling, waarmee ik zeer tevreden ben. Inmiddels gebruik ik ook producten van ZO wat zorgt voor verbetering. Mijn huid is er van opgeknapt!

Asli

De behandelingen gingen snel en waren zéér effectief

Ik ben behandeld voor rode vlekken in het gezicht. Bij diverse klinieken heb ik geprobeerd dit weg te krijgen, maar dat is daar niet gelukt. Loes is de enige geweest bij wie het wel gelukt is, in 3 behandelingen! De rode vlekken in mijn gezicht zijn weg.

Mariam