Laserontharing

Laserontharing

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling met de Soprano ICE. Heeft u last van ongewenste haargroei dan is ontharen met deze laser de beste behandeling voor u. Bovendien is de behandeling vrijwel pijnloos!

M22 Laser Lumenis

Vaatlaserbehandeling

Heeft u last van rode vaatjes of een rode huid? Bijvoorbeeld couperose, een spider naevus of seniele angiomen? Dit verwijderen wij met de M22 laser waardoor de huid weer egaal wordt.

Laserontharing

Tatoeage verwijderen

Het verwijderen van een tatoeage met laser is mogelijk doordat de laser licht uitzendt in een specifieke golflengte, wat opgenomen wordt door de inkt in de tattoo.

M22 Laser Lumenis

Pigmentlaserbehandeling

Heeft u last van pigmentvlekken of zonnevlekken? Bijvoorbeeld melasma, een lentigo solaris in het gezicht of op de handen? Dit verwijderen wij met de M22 laser waardoor de huid weer egaal wordt.

Acne behandeling icon

Acne behandeling

Acne is een aandoening van de talgklieren. De talgklieren monden uit in haarzakjes en als de openingen van de haarzakjes verstopt raken, ontstaat acne.

Glycolzuur peeling icon

Peelings

Bij een peeling worden zuren gebruikt die de bovenste laag van de huid verweekt waarna deze afschilfert en de huid zal vernieuwen. Wij werken met o.a. Glycolzuur, Salicylzuur, Jessner en TCA.

Camouflage icon

Camouflage

Sommige huidaandoeningen gaan gepaard met kleurverschillen zoals vitiligo, melasma, postinflammatoire hyperpigmentatie en wijnvlekken. Camouflage zorgt ervoor dat de aandoening minder opvalt.

Huidoneffenheden verwijderen icon

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden verwijderen is interessant bij huidonregelmatigheden als steelwratjes (fibromen) en ouderdomswratten (verruca seborrhoica) zijn onschuldige ‘aangroeisels’ van de huid.

Elektrische Epilatie Icon

Elektrische epilatie

Ongewenste haren kunnen definitief worden verwijderd door middel van laser en elektrische epilatie. Voor donkere haren is laserepilatie met de LightSheer Diodelaser het meest effectief.

icon-skincare

Huidverbeterende behandelingen

Een unieke beleving met de producten van IMAGE Skincare.

Micro needling icon

Micro needling

Micro needling is een innovatieve manier voor celvernieuwing, zonder de opperhuid te beschadigen. Dit doen wij met behulp van de Dermapen.

M22 Laser Lumenis

Beenvaatjes

Een laserbehandeling door middel van de M22 (Nd Yag 1064nm), zorgt er voor dat blauwe vaatjes op de benen (of in het gelaat), verwijderd kunnen worden.

Wij werken met merken als:

Nu ook verkrijgbaar in onze webshop!
shop-alhydran-logo
shop-meditopics-logo
shop-image-skincare-logo
shop-lycogel-logo
shop-colorescience-logo
shop-zo-skin-health-logo
shop-zo-medical-logo

Testimonials:

Zeer goede resultaten en doet geen pijn

Ik word behandeld voor laserontharing. De adviezen zijn goed. Wat fijn is dat je het gelukkig tussentijds bij mag houden met een scheermesje.

Bente

Ik zie echt verschil!

Ik krijg een laser- en een gezichtsbehandeling, waarmee ik zeer tevreden ben. Inmiddels gebruik ik ook producten van ZO wat zorgt voor verbetering. Mijn huid is er van opgeknapt!

Asli

De behandelingen gingen snel en waren zéér effectief

Ik ben behandeld voor rode vlekken in het gezicht. Bij diverse klinieken heb ik geprobeerd dit weg te krijgen, maar dat is daar niet gelukt. Loes is de enige geweest bij wie het wel gelukt is, in 3 behandelingen! De rode vlekken in mijn gezicht zijn weg.

Mariam