ZO Skin Health

Een optimale huidconditie realiseren begint bij de dagelijkse huid- verzorgingsroutine. Een behandeling om uw huid te verbeteren heeft eigenlijk maar weinig zin, als uw dagelijkse routine niet optimaal is. Het laseren van couperose of pigmentvlekken geeft het mooiste effect als er uiteindelijk ook een gladde en gave huidstructuur zichtbaar wordt. Maar ook een peeling geeft een veel beter en mooier effect op een huid die thuis behandeld is en onderhouden wordt met de juiste producten. De huidproducten van dokter Zein Obagi zijn in staat de huid thuis écht te behandelen en te verbeteren. De producten werken huidverjongend tot in de diepere lagen. Acne, acnelittekens, huidverslapping, een grove structuur, fijne lijntjes en grove poriën zijn enkele mogelijkheden om doeltreffend aan te pakken.

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?

Met de producten van ZO Skin Health zet jij de eerste stap om jouw droomhuid te creëeren. Wij informeren je tijdens een uitgebreid consult over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.

Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze Huidtherapeuten. Wij geven het antwoord op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid.

ZO Skin Health is dé stap naar het creëren van jouw droomhuid

Welke indicaties kunnen worden behandeld?

Alle huidtypen zijn geschikt voor ZO Skin Health. We personaliseren de thuisbehandeling aan de hand van jouw huidtype.

Meld je snel aan voor een intakegesprek 

  • Klik op ‘plan afspraak’ direct hieronder.

  • Kies voor de optie: Intake Huidverbetering

  • Geef je voorkeur aan voor een tijdstip en bevestig de afspraak!

Een adviesgesprek voor het gebruik van de behandelproducten van ZO Skin Health.

Een keer per 3 maanden een gratis consult om te bespreken hoe de behandeling verloopt.

U dient de producten consequent dagelijks aan te brengen.

Sommige producten worden vergoed onder camouflagebehandeling. Huidkliniek Twente is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en al onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je krijgt vooraf altijd een prijsopgave tijdens het intakegesprek. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

De tarieven vindt u op deze pagina. Dit zijn de kosten van de producten.

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!