Acne behandeling icon

Acne

Heeft u last van pukkels en/of puistjes, rode vlekjes, een bobbelige huidstructuur en/of een vette huid? Dan heeft u waarschijnlijk last van een vorm van acne. Lees hier hoe acne ontstaat, welke vormen van acne er allemaal zijn en hoe het te behandelen is.

Acne behandeling icon

Huidveroudering

Iedereen wordt ouder. Dit kenmerkt zich vaak door het zien van fijne lijntjes, rimpels, een slapper wordende huid, pigmentvlekken en het ontstaan van goedaardige huidtumoren. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om ‘mooier’ oud te worden. Ontdek hier wat die mogelijkheden zijn.

Acne behandeling icon

Pigmentvlekken

Heeft u last van pigmentvlekken, zonnevlekken of een andere vorm van pigment op uw huid? Dit is vaak goed te behandelen. Wij bieden verschillende behandelmogelijkheden om veel soorten pigment aan te pakken en geven u adviezen om dit in de toekomst te voorkomen.

Laserontharing

Melasma

Melasma is een onschuldige vorm van hyperpigmentatie in het gezicht. De plekken zijn grillig van vorm en bevinden zich met name op de wangen, het voorhoofd of de bovenlip. Deze pigmentvlekken zijn meestal te herleiden aan een hormonale schommeling. Vaak blijven ze bestaan en komen ze elke zomer weer terug. Lees hier wat onze adviezen en behandelmogelijkheden zijn.

M22 Laser Lumenis

Littekens

Heeft u last van storende littekens in uw gezicht of op uw lichaam? Wij behandelen zowel acne littekens, als littekens verkregen door bijvoorbeeld een ongeluk. Littekens kunnen in veel gevallen minder zichtbaar gemaakt worden. Lees hier op welke manieren wij dit kunnen doen.

Laserontharing

Roodheid / couperose

Sommige mensen hebben last van een rode huid of storende rode bloedvaatjes in het gezicht of op het lichaam. Dit noemen we couperose of diffuse roodheid, en kan goed behandeld worden middels de vaatlaser. Ook andere roodheden, zoals bijvoorbeeld een spider neavus (spinnekopje), kunnen wij behandelen.

Laserontharing

Ongewenste haargroei / overbeharing

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling met de LightSheer Diode laser. Heeft u last van ongewenste haargroei? Dan is ontharen met deze laser de beste behandeling voor u. Wij beschikken over 2 handstukken om zo vlot en effectief mogelijk tot een haar vrij resultaat te komen.

M22 Laser Lumenis

Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische aandoening die zich uit in roodheid van de gezichtshuid. Het kenmerkt zich door rode vaatjes, bultjes en/of ontstekingen. Rosacea kan ook branderig of pijnlijk aanvoelen. Rosacea is veelal goed te behandelen en te kalmeren. Lees hier hoe wij dit aanpakken.

Laserontharing

Tatoeage verwijderen

Het verwijderen van een tatoeage of permanente make-up met laser is mogelijk doordat de laser licht uitzendt, wat de inkt vergruist in minuscule deeltjes die veilig afgevoerd worden door het lichaam. Wij beschikken over een ultra snelle PiQo4 laser, die alle kleuren aanpakt.

Wij werken met merken als:

Nu ook verkrijgbaar in onze webshop!
shop-alhydran-logo
shop-meditopics-logo
shop-image-skincare-logo
shop-lycogel-logo
shop-colorescience-logo
shop-zo-skin-health-logo
shop-zo-medical-logo

Testimonials:

Zeer goede resultaten en doet geen pijn

Ik word behandeld voor laserontharing. De adviezen zijn goed. Wat fijn is dat je het gelukkig tussentijds bij mag houden met een scheermesje.

Bente

Ik zie echt verschil!

Ik krijg een laser- en een gezichtsbehandeling, waarmee ik zeer tevreden ben. Inmiddels gebruik ik ook producten van ZO wat zorgt voor verbetering. Mijn huid is er van opgeknapt!

Asli

De behandelingen gingen snel en waren zéér effectief

Ik ben behandeld voor rode vlekken in het gezicht. Bij diverse klinieken heb ik geprobeerd dit weg te krijgen, maar dat is daar niet gelukt. Loes is de enige geweest bij wie het wel gelukt is, in 3 behandelingen! De rode vlekken in mijn gezicht zijn weg.

Mariam