Acne behandeling icon

Acne

Heeft u last van pukkels en/of puistjes, rode vlekjes, een bobbelige huidstructuur en/of een vette huid? Dan heeft u waarschijnlijk last van een vorm van acne. Lees hier hoe acne ontstaat en welke vormen van acne er allemaal zijn.

 

 

 

 

Acne behandeling icon

Huidveroudering

Heeft u last van een ouder wordende huid? Dit kenmerkt zich vaak door het zien van fijne lijntjes, rimpels, een slapper wordende huid, pigmentvlekken en het ontstaan van goedaardige huidtumoren zoals bijvoorbeeld fibromen of wratten. Lees hier om te weten hoe huidveroudering ontstaat en welke behandelmogelijkheden er allemaal ingezet kunnen worden om uw klachten tegen te gaan.

 

Acne behandeling icon

Pigmentvlekken / Melasma

Heeft u last van donkere vlekjes, zonnevlekken, ouderdomsvlekken, sproeten, zwangerschapsmasker of een andere vorm van pigment op uw huid? Dit is vaak goed te behandelen. Zonnevlekken ofwel ouderdomsvlekken noemen wij Lentigo solaris of lentigenes en ontstaat door zonneschade. Deze lentigenes ontstaan vaak jaren later na de opgedane zonneschade en komen meestal op latere leeftijd pas tot uiting.

 

 

Laserontharing

Ongewenste haargroei / overbeharing

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling met de LightSheer Diode laser. Heeft u last van ongewenste haargroei dan is ontharen met deze laser de beste behandeling voor u. Wij beschikken ook over het vacuüm handstuk.

M22 Laser Lumenis

Littekens

Heeft u last van rode vaatjes of een rode huid? Bijvoorbeeld couperose, een spider naevus of seniele angiomen? Dit verwijderen wij met de M22 laser waardoor de huid weer egaal wordt.

Laserontharing

Roodheid / couperose

Het verwijderen van een tatoeage of permanente make-up met laser is mogelijk doordat de laser licht uitzendt in een specifieke golflengte, wat opgenomen wordt door de inkt in de tattoo.

Wij werken met merken als:

Nu ook verkrijgbaar in onze webshop!
shop-alhydran-logo
shop-meditopics-logo
shop-image-skincare-logo
shop-lycogel-logo
shop-colorescience-logo
shop-zo-skin-health-logo
shop-zo-medical-logo

Testimonials:

Zeer goede resultaten en doet geen pijn

Ik word behandeld voor laserontharing. De adviezen zijn goed. Wat fijn is dat je het gelukkig tussentijds bij mag houden met een scheermesje.

Bente

Ik zie echt verschil!

Ik krijg een laser- en een gezichtsbehandeling, waarmee ik zeer tevreden ben. Inmiddels gebruik ik ook producten van ZO wat zorgt voor verbetering. Mijn huid is er van opgeknapt!

Asli

De behandelingen gingen snel en waren zéér effectief

Ik ben behandeld voor rode vlekken in het gezicht. Bij diverse klinieken heb ik geprobeerd dit weg te krijgen, maar dat is daar niet gelukt. Loes is de enige geweest bij wie het wel gelukt is, in 3 behandelingen! De rode vlekken in mijn gezicht zijn weg.

Mariam