Huidproblemen

Voor veel huidproblemen een oplossing

Acne

Heeft u last van pukkels en/of puistjes, rode vlekjes, een bobbelige huidstructuur en/of een vette huid? Dan heeft u waarschijnlijk last van een vorm van acne. Lees hier hoe acne ontstaat, welke vormen van acne er allemaal zijn en hoe het te behandelen is.

Lees meer

Huidveroudering

Iedereen wordt ouder. Dit kenmerkt zich vaak door het zien van fijne lijntjes, rimpels, een slapper wordende huid, pigmentvlekken en het ontstaan van goedaardige huidtumoren. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om ‘mooier’ oud te worden.

Lees meer

Pigment

Heeft u last van pigmentvlekken, zonnevlekken of een andere vorm van pigment op uw huid? Dit is vaak goed te behandelen. Wij bieden verschillende behandelmogelijkheden om veel soorten pigment aan te pakken en geven u adviezen om dit in de toekomst te voorkomen.

Lees meer

Melasma

Melasma is een onschuldige vorm van hyperpigmentatie in het gezicht. De plekken zijn grillig van vorm en bevinden zich met name op de wangen, het voorhoofd of de bovenlip. Deze pigmentvlekken zijn meestal te herleiden aan een hormonale schommeling. Vaak blijven ze bestaan en komen ze elke zomer weer terug.

Lees meer

Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische aandoening die zich uit in roodheid van de gezichtshuid. Het kenmerkt zich door rode vaatjes, bultjes en/of ontstekingen. Rosacea kan ook branderig of pijnlijk aanvoelen. Rosacea is veelal goed te behandelen en te kalmeren. Lees hier hoe wij dit aanpakken.

Lees meer

Couperose

Sommige mensen hebben last van een rode huid of storende rode bloedvaatjes in het gezicht of op het lichaam. Dit noemen we couperose of diffuse roodheid, en kan goed behandeld worden middels de vaatlaser. Ook andere roodheden, zoals bijvoorbeeld een spider neavus (spinnekopje), kunnen wij behandelen.

Lees meer

Ongewenste haargroei

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling met de LightSheer Diode laser. Heeft u last van ongewenste haargroei? Dan is ontharen met deze laser de beste behandeling voor u. Wij beschikken over 2 handstukken om zo vlot en effectief mogelijk tot een haar vrij resultaat te komen.

Lees meer

Littekens

Heeft u last van storende littekens in uw gezicht of op uw lichaam? Wij behandelen zowel acne littekens, als littekens verkregen door bijvoorbeeld een ongeluk. Littekens kunnen in veel gevallen minder zichtbaar gemaakt worden. Lees hier op welke manieren wij dit kunnen doen.

Lees meer

Ongewenste tatoeage

Het verwijderen van een tatoeage of permanente make-up met laser is mogelijk doordat de laser licht uitzendt, wat de inkt vergruist in minuscule deeltjes die veilig afgevoerd worden door het lichaam. Wij beschikken over een ultra snelle picolaser, die alle kleuren aanpakt.

Lees meer

Grove poriën

Of je aanleg hebt voor het krijgen van grove poriën is vaak genetisch bepaald. Grove poriën kunnen door sommigen als storend en ontsierend worden ervaren. Gelukkig zijn er een aantal behandelmogelijkheden om grove poriën wat te verfijnen en te voorkomen dat ze groter worden. Wij adviseren je graag.

Lees meer

Beenvaatjes

Heeft u last van storende vaatjes op uw benen? Beenvaatjes zijn kleine rode of blauwe verwijde vaatjes en komen met name voor op de kuiten. Ze vormen vaak kluitjes of vertakkingen. Deze vaatjes worden ook wel besenreiser varices genoemd. Veel mensen vinden het voornamelijk cosmetisch storend.

Lees meer

Huidoneffenheden

Sommige mensen krijgen bij het ouder worden last van huidoneffenheden. Deze kunnen zowel op het gezicht als op het lichaam ontstaan, en worden goedaardige huidtumoren genoemd. Gelukkig zijn vrijwel alle huidoneffenheden eenvoudig en vaak zonder littekens te verwijderen.

Lees meer

Keratosis pilaris

Veel mensen hebben last van kleine rode verharde bultjes op hun bovenarmen en/of bovenbenen, billen of wangen. Deze bultjes voelen ruw aan en kunnen soms ontsteken, vooral als er aan gekrabbeld wordt. Deze aandoening komt voornamelijk bij jongeren voor en kan in de winter wat verergeren. Lees hier wat we hiertegen kunnen doen.

Lees meer

Wijnvlek

Een wijnvlek uit zich als een rode tot paarse vlek en komt het meest voor in het gezicht, maar kan ook op het lichaam voorkomen. Helaas zal deze vaatafwijking nooit spontaan verdwijnen. Gelukkig kunnen onze twee vaatlasers de roodheid, dus de bloedvaatjes in de wijnvlek, doen vervagen of zelfs helemaal doen verdwijnen. Kijk bij onze foto’s.

Lees meer

Dermatitis Perioralis

Dermatitis perioralis (clownseczeem) is een ontsteking van de huid rondom de neuslippenplooi, mond en kin. Het kenmerkt zich voornamelijk door roodheid, soms vrij vurig, met droge pukkeltjes en soms wat schilfers. De daadwerkelijke oorzaak is vaak niet duidelijk. Wel kunnen we u d.m.v. behandeling en juiste adviezen goed helpen.

Lees meer