Vaatlaser behandeling

Transformeer jouw huid succesvol.
Voel je mooi en blij!

Verwijder roodheid, couperose of een spinnekopje

Behandel diffuse roodheid en rode bloedvaatjes

Krijg een egale huid en mooie glow

Stoor jij je aan couperose, een rode huid of spinnekopje? Dat hoeft niet zo te zijn. Met een eersteklas vaatlaser behandelen en elimineren wij in onze kliniek eenvoudig en succesvol rode bloedvaatjes en diffuse roodheid. Het is mogelijk om bloedvaten op het gehele lichaam te laseren. Gun jezelf een oplossing, het is nu tijd voor jou.

Hoe werkt het verwijderen van bloedvaatjes met de vaatlaser?

De vaatlaser produceert licht met hoge energie. Hierdoor warmen rode bloedcellen op en vervolgens ruimt het lichaam deze bloedvaatjes op. Met onze vaatlasers zijn deze storende bloedvaatjes, diffuse roodheid, spider naevi, couperose, een wijnvlek of rode huid eenvoudig te behandelen. Ook bloedvaatjes die zijn ontstaan in een litteken, zijn zeer goed behandelbaar. Onze vaatlaser is de beste laser voor het behandelen van diffuse roodheid en rode bloedvaatjes. De vaatlaser is selectief en beschadigd andere structuren in de huid niet.

Onze vaatlaser verwijdert rode en blauwe bloedvaatjes. Blauwe vaatjes zien we vaak onder de ogen en geeft een vermoeide uitstraling. Deze bloedvaatjes zijn eenvoudig en veilig te verwijderen. Gun jezelf deze oplossing. Bekijk de resultaten bij de voor en na foto’s.

Rosacea behandelen met de vaatlaser

Voor de behandeling van rosacea hebben we een uniek behandeltraject ontwikkeld. Deze is ontstaan na meer dan 15 jaar intensief rosacea te hebben behandeld. Het is een combinatie van vaatlaser behandelingen, IPL, peelings en een advies voor het gebruik van producten met sterkwerkende ingrediënten. Ook geven we advies over bepaalde voedingsmiddelen en andere factoren die van invloed zijn en verergering van rosacea voorkomen.

Vanaf € 75,-

We maken altijd een persoonlijk behandelplan voor het verwijderen van rode en blauwe vaatjes met de vaatlaser

Wat kan worden behandeld?

Ons team

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De vaatlaser behandeling

Voor de vaatlaser behandeling

Tijdens het eerste gesprek zullen we bepalen of jouw huid geschikt is voor deze behandeling en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Er zijn een aantal voorwaarden die we met je gaan bespreken:
– Je huid mag niet gebruind zijn door de zon, zonnebank of een zelfbruiner. Een laserbehandeling kan bij een te bruine huid lichte of donkere plekken veroorzaken. Na de behandeling is het daarom belangrijk om de huid gedurende 6 weken met een zonnebrandcrème, met minimaal beschermingsfactor 20, goed tegen zonlicht te beschermen. Het liefst meerdere malen per dag. Dit helpt om verkleuring van de huid te voorkomen. Bij geringe zonkracht is dit uiteraard minder noodzakelijk.
– Sommige medicijnen maken de huid gevoeliger voor licht waardoor er blaren en littekens kunnen ontstaan. Onder andere antibiotica kunnen lichtovergevoeligheid geven. Jouw medicijngebruik is daarom belangrijk om te melden.

Tijdens de vaatlaser behandeling

Op de dag van de behandeling vragen we je om geen camouflagecrèmes op het te behandelen huidgebied aan te brengen. Deze crèmes houden laserstralen tegen waardoor de behandeling minder werkzaam is. Je krijgt een bril op om de ogen te beschermen tegen het laserlicht. We gebruiken een gel om makkelijk over de huid te glijden en kiezen de juiste instelling, afgestemd op jouw type huid en bloedvaatjes. De behandeling is mogelijk gevoelig, het voelt alsof een warm elastiekje tegen de huid aan schiet als ‘prikjes’. Men verdraagt dat meestal goed. Neem een uur voor de behandeling gerust een pijnstillend middel in, maar meestal is dat niet nodig.

Na de vaatlaser behandeling

We koelen de huid om hitte uit de huid te halen. Er ontstaat enige roodheid en zwelling van het behandelde gebied. Om dit te beperken raden we aan de huid dezelfde dag nog een aantal keren 10 minuten te koelen. Soms ontstaat er, met name in het gezicht, een zwelling die enkele dagen aanhoudt. Ook is het mogelijk dat er in de dagen na de behandeling kleine korstjes of schilfertjes ontstaan die vanzelf loslaten. In verband met littekenvorming en infectie mag je niet aan deze korstjes krabben. Door meerdere keren per dag te smeren met vaseline verdwijnen deze korstjes snel. De huid is na de behandeling kwetsbaar, dus voorzichtige behandeling is essentieel. Laat de huid zoveel mogelijk met rust. Voorzichtig wassen mag wel, maar zorg ervoor dat je de huid drooggedept. Tot een week na de behandeling raden we activiteiten die de huiddoorbloeding stimuleren (sporten, sauna, hete baden, etc.) af. Als de huid rood is, mag je gebruik maken van Lycogel; deze medische camouflage met SPF 30 die in onze praktijk verkrijgbaar is en die je soms vergoed krijgt door de zorgverzekeraar.

Over ons

Al 17+ jaar jouw huidexpert.

We begrijpen dat het zichtbaar maken van huidproblematiek confronterend is. Je bent niet de enige; elke huid vertoont schade of problemen. Dat is precies waarom wij gespecialiseerd zijn in complete en op maat gemaakte behandeltrajecten. Wij streven altijd naar het hoogst mogelijke resultaat en geven jouw huid de beste zorg en de transformatie die je verdient.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

17+ jaar huidtherapeut & technologische expertise

Alleen de nieuwste en beste apparatuur & producten

Zichtbare resultaten en 3000+ positieve reviews

vaatlaser behandeling Ervaringen

Tarieven vaatlaser behandeling

De kosten van een vrijblijvende intake worden in mindering gebracht op de eerste behandeling.

Vaatlaser per behandeling

Intake€25,-
Gelaat
- 1 plek€75,-
- 2 t/m 3 plekken€125,-
- Klein gebied€150,-
- Middel gebied€175,-
- Groot gebied€225,-
- Blauwe vaatjes bij ogen€175,-
- Blauwe vaatjes bij ogen incl. oogbeschermers€275,-
- Hals€175,-
- Wijnvlekv.a. €175,-
Lichaam
- 1 t/m 5 plekken€125,-
- 6 t/m 10 plekken€175,-
- Decolleté€175,-
- Wijnvlekv.a. €175,-
- ± 20 min€225,-

Voor en na resultaten vaatlaser behandeling

Meer over roodheid laseren

Het doel van de behandeling is het verwijderen van rode en blauwe verkleuringen van de huid. Ongeveer 6 weken na de eerste behandeling is het resultaat van de vorige behandeling zichtbaar en kan er weer een behandeling volgen. Niet altijd wordt het gewenste resultaat bereikt. Er kunnen altijd nieuwe bloedvaatjes ontstaan, die ook zouden ontstaan als er niet gelaserd zou zijn. In het eerste gesprek zullen we je vertellen wat je als resultaat mag verwachten.

Hoe vaak behandeld moet worden is onder andere afhankelijk van de grootte van de aandoening. Tevens is de hoeveelheid aan bloedvaatjes dat gelaserd moet worden van belang. Voor het gezicht hebben we gemiddeld 1-3 behandelingen nodig voor een couperose behandeling. Sommige afwijkingen moeten vaker behandeld worden.

De behandelfrequentie is afhankelijk van de genezing van de huid. Meestal wordt er 6 weken tussen de behandelingen aangehouden zodat we het resultaat van de vorige behandeling goed kunnen beoordelen.

Soms wordt een vaatlaserbehandeling in het gezicht vergoed door jouw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Je kan hierover informatie inwinnen bij jouw eigen zorgverzekeraar. Huidkliniek Twente is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en al onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je krijgt vooraf altijd een prijsopgave tijdens het intakegesprek. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

De tarieven vind je op deze pagina. Dit zijn de kosten per behandeling.

Heb je verder nog vragen over deze behandeling, neem gerust contact met ons op!