Meer over Huidkliniek Twente

Mogen wij jou verwelkomen op onze unieke locatie?

beeldmerk_huidkliniek_twente_estd_2011

Ruim 17 jaar ervaring

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo en sinds het jaar 2021 te vinden aan de Wierdensestraat 51.

beeldmerk_huidkliniek_twente_estd_2011

Hoge kwaliteit

Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en het voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang. Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

beeldmerk_huidkliniek_twente_estd_2011

Beste apparatuur

Huidkliniek Twente beschikt over de beste en nieuwste apparatuur. Door de hoge effectiviteit van deze apparatuur wordt het aantal behandelingen tot een minimum beperkt. Wij werken met merken zoals Lumenis, Lutronic, sQinno en PlexR.

Zorg op professionele & verantwoorde wijze

Loes Lammertink

Eigenaar / Huidtherapeut

Anouk Sok

Huidtherapeut

Daniëlle van den Brink

Huidtherapeut

Marieke Lammertink

Office Manager

Esmee van Weezep

Huidtherapeut

Anouk Steggink

Huidtherapeut

Ivana Overduin

Huidtherapeut

Ons team

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Samira van Stiphout

Cosmetisch Arts

Eda van den Boogaard

Cosmetisch Arts

Zien we jou terug bij ons in de kliniek?

Loop vooral gewoon even binnen, er is geen ‘drempel’. Je wordt persoonlijk te woord gestaan aan de balie. Een afspraak inplannen voor een persoonlijk behandelplan op maat kan ook eenvoudig via deze link.