Esmee van Weezep

Huidtherapeut

De huid heeft mij altijd al gefascineerd. Ik wist al vrij snel dat ik iets wilde gaan doen met dit grote orgaan. Na het behalen van mijn havodiploma ben ik de opleiding Huidtherapie gaan doen. In 2018 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn stage te hebben gelopen bij Huidkliniek Twente ben ik daar vervolgens een jaar werkzaam geweest. Na daaropvolgend elders te hebben gewerkt ben ik sinds april 2021 weer terug in het leuke team van Huidkliniek Twente.

Met mijn grote interesse in laserbehandelingen en acne zit ik bij Huidkliniek Twente helemaal op de juiste plek. Met veel plezier en enthousiasme help ik mensen met uiteenlopende huidproblemen. Doordat de huid zichtbaar is, is het geweldig om het uiteindelijke resultaat met het blote oog te kunnen zien. Mensen zien opbloeien en zien stralen geeft mij heel veel voldoening en vind ik het mooiste aan het vak.

Kwaliteitsregister Paramedici: 39104186588
AGB-code: 90105956
Lid NVH: 520182

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord