Fillers

Persoonlijk behandelplan

Garantie op natuurlijk resultaat

BIG-geregistreerde Cosmetisch Artsen

Fillers zijn hyaluronzuren die volume aan het gezicht terug kunnen geven en rimpeltjes kunnen verminderen. Van hyaluronzuur is de veiligheid inmiddels ruimschoots bewezen. Bij Huidkliniek Twente zorgen we altijd voor een persoonlijk behandelplan en geven we garantie voor een natuurlijk resultaat. Je bent in goede handen.

Hoe werken fillers precies?

Door fillers op strategische plekken in het gezicht neer te leggen, kan de arts ervoor zorgen dat iemand zijn oude gezichtscontouren en frisheid weer terugkrijgt. Dit vereist zeer veel deskundigheid en ervaring en het is hierbij heel belangrijk om te kijken of de arts gekwalificeerd is een gekwalificeerd Cosmetisch Arts, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaande én veilige behandeling.

Wij zijn zó overtuigd van onze aanpak op mooi oud worden, dat wij garantie geven op een natuurlijk resultaat. Het behandelplan dat met je wordt opgesteld tijdens een uitgebreid consult is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en kennis. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat wij streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en dat je zelf ten alle tijden de controle en zeggenschap hebt over je gezicht en over het uiteindelijke resultaat.

Wanneer we een hyaluronzuur filler injecteren in het gezicht, zal de filler na enkele maanden langzaam afgebroken worden door een enzym wat van nature in het lichaam voorkomt. Het effect zal daardoor variërend van 12 tot 24 maanden zichtbaar blijven. Een hyaluronzuur filler is de enige filler die daarnaast ook oplosbaar is door de arts. Wanneer iemand niet tevreden is met het resultaat van de filler behandeling, kan de arts de filler gedeeltelijk of volledig oplossen middels ‘Hyason’ waardoor de filler binnen enkele uren zal verdwijnen. Hierdoor zal het gezicht weer zijn oorspronkelijke vormen aannemen.

Vanaf € 250,-

We maken altijd een persoonlijk behandelplan voor een behandeling met injectables

Wat kan worden behandeld?

  • Liquid Facelift
  • Traangoot
  • Lipfillers
  • Kaaklijn
  • Marionetlijnen
  • Jukbeenderen
  • Profhilo
  • Sculptra

Ons team

Onze Cosmetisch Artsen zijn lid van de NVCG en allen BIG-geregistreerd.

De behandeling

Voor de behandeling

Tijdens het eerste gesprek zullen we bepalen het een geschikte behandeling voor je is en wat het te verwachten resultaat zal zijn.

Tijdens de behandeling

Wij vragen je op de dag van de behandeling geen camouflagecrèmes of lippenstift op het te behandelen huidgebied aan te brengen. Voor de behandeling wordt afhankelijk van het te behandelen gebied, meestal 20 – 60 minuten ingepland. Het middel wordt met een ultradunne canule ingebracht. In de hyaluronzuur zit een verdovende stof. Daardoor is het nauwelijks pijnlijk. Onze arts is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met prikangst; zij is zeer rustig en neemt alle tijd voor je, mocht je zenuwachtig zijn voor de behandeling. De behandeling voert zij in rustig tempo uit waardoor de hyaluronzuur heel erg voorzichtig in de huid wordt gebracht. Hoe rustiger dit verloopt, hoe minder je hiervan voelt. Je kan gerust een uur voor de behandeling een pijnstillend middel innemen, maar meestal zal dat niet nodig zijn.

Na de behandeling

Na de behandeling kun je direct je werkzaamheden hervatten. Er zullen op de plekken waar behandeld is misschien enkele rode of blauwe plekjes zichtbaar zijn of de huid plaatselijk iets gezwollen. Dit is meestal binnen een uur verdwenen. Rond de mond is de kans op het ontstaan van een blauw plekje het grootst. Zo nodig kunnen we deze camoufleren met medische camouflage. De eerste twee weken na de behandeling wordt saunabezoek afgeraden. Ook adviseren we een goede zonbescherming te gebruiken en zonvakanties twee weken uit te stellen. Zorg dat het gebied de eerste uren zo min mogelijk wordt aangeraakt. De eerste dagen dien je forse druk op de behandelde plekken te voorkomen. Sporten mag weer vier uur na de behandeling.

Ervaringen

Tarieven

De kosten van een vrijblijvende intake worden in mindering gebracht op de eerste behandeling.

Intake€50,-
Hyasonconsult incl. behandeling om fillers die elders gezet zijn te corrigeren of te verwijderen met hyaluronidase€200,-
Fillers
- 0.6mllippen, verzachting van lijnen, mondhoeken€250,-
- 1.0mlvoor traangootjes, lippen, kin en verzachten van fijne (lip)lijnen€350,-
- 2.0mlherstellen van volume van de jukbeenderen, slapen en een subtiele lift€700,-
- 3.0mlmidface€900,-
- 4.0mlliquid facelift€1200,-
Radiesse
- 1.5mlPer losse behandeling€395,-
- 3.0mlPer losse behandeling€600,-
- 2e behandelingPer losse behandeling€300,-
Sculptra (Biostimulator)
Per losse behandeling€600,-
Profhilo (Biostimulator)
2.0mlPer losse behandeling€275,-
Revive (Skinbooster)
2.0mlPer losse behandeling€275,-
RSS-Eyes (Skinbooster)
Per losse behandeling€140,-
4 behandelingen€500,-
6 behandelingen€750,-

Voor en na resultaten

Meer over natuurlijke fillers zetten

Botuline toxine en fillers zijn twee soorten injectables die beiden voor heel andere doeleinden worden gebruikt. Botuline toxine is een spierontspanner die mimiek lijnen kan verzachten. Fillers zijn voluminizers die volume aan het gezicht terug kunnen geven. Daarbij moet je denken aan het verminderen van rimpeltjes, of het herstellen van grote contouren zoals bij een liquid facelift. Ook is het ook mogelijk om met fillers kleine correcties aan te brengen, zoals het opvullen van de traangootjes, een kleine neuscorrectie of een lipvergroting.

Afhankelijk van je wensen en verwachtingen, wordt er tijdens een vrijblijvend adviesgesprek uitvoerig met je besproken of een behandeling met botuline toxine of fillers de meest aangewezen behandeling is. Het kan ook voorkomen dat er een combinatie behandeling wordt geadviseerd, waarbij we zowel met botuline toxine als met fillers zullen werken.

Tijdens het verouderingsproces kun je langzaam gaan zien dat de huid in het gezicht minder strak wordt. Het botvolume neemt af, de vetmassa zal dalen en de huid wordt naar mate je ouder wordt steeds slapper. Visueel gezien loopt de ballon hierbij dus leeg, waarbij het jasje daarentegen steeds groter wordt. Doordat de zwaartekracht ook zijn invloed uitoefent op de huid, zal de overtollige huid naar beneden zakken wat kan zorgen voor een zichtbaar verslapte huid in het gezicht.

Een liquid facelift kan je gezicht weer een frisse en uitgeruste uitstraling teruggeven. Wij bekijken het gezicht middels een full face approach. In tegenstelling tot de traditionele werkwijze, waarbij er bij direct op het probleemgebied wordt gefocust, richten wij ons op de oorzaak van het probleemgebied.  Door de oorzaken van dit probleemgebied te verbeteren, zorgen we voor een natuurlijk resultaat. Zouden we dit niet doen, dan bestaat het risico dat het gezicht uit balans raakt of er zelfs onnatuurlijk uit gaat zien. Iets wat ten alle tijden vermeden moet worden.

Tijdens het verouderingsproces kun je langzaam gaan zien dat de kaaklijn minder strak wordt. Door fillers op strategische plekken neer te leggen, kan de arts ervoor zorgen dat de kaaklijn weer zijn oude, natuurlijke volume en strakheid terugkrijgt. Wel is het hierbij erg van belang om te kijken wat de oorzaak van deze verslapping is.

Veel mensen beginnen zich te storen aan afhangende mondhoeken en de marionetlijnen. De oorzaak hiervan bevind zich meestal in het volume verlies van de rest van het gelaat. Wanneer we dit gebied rondom de mond willen verbeteren, is het het mooiste om de naar beneden gezakte huid eerst weer te liften. Dit doen we middels een liquid facelift. Dit hoeft niet te betekenen dat er direct een hele grote behandeling plaats hoeft te vinden, want soms is een beetje ondersteuning van de jukbeenderen ook al voldoende.

Onze jukbeenderen spelen een hele belangrijke rol in de contouren en fundering van het gezicht. Wanneer het volume van de jukbeenderen langzaam afnemen, gaan we zien dat het gezicht vlakker en vaak wat vermoeider oogt. Door de jukbeenderen te herstellen met fillers, geven we het gezicht weer een frisse en jeugdige uitstraling. We liften hierdoor tevens de huid rondom de mond en kaken iets, en daarbij worden vermoeidheidtrekken minder. Onze Cosmetisch Arts heeft veel ervaring met het behandelen van de jukbeenderen.

De neuslippenplooi is de lijn die vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken loopt. Sommige mensen hebben deze lijn van nature iets prominenter aanwezig dan anderen. Wanneer we ouder gaat huid wat naar beneden gaat hangen waardoor de neuslippenplooi wordt versterkt. Door eerst het volume van het gezicht weer iets te corrigeren creëren we een opwaartse lift van de huid waarbij de neuslippenplooi zachter wordt.

Het behandelen van lippen met een hyaluronzuurfiller is mogelijk, voor zowel jongere als ook oudere lippen. Lipfillers hebben niet alleen het doel om de lippen te vergroten, maar het kan ook heel goed gebruikt worden om het volume van de lip iets herstellen en droge lippen te verbeteren. Hyaluronzuren trekken vocht aan waardoor de hydratie van de lip iets verbeterd. Bij het plaatsen van fillers in de lip werkt onze Cosmetisch Arts met een canule, een zeer veilige en vrijwel pijnloze behandeling die de lippen geen schade kan geven.

Een andere manier om de lip iets voller te laten worden is door middel van een ‘lipflip’ met botuline toxine. Hierbij injecteren we een klein hoeveelheid botuline toxine boven de liprand, waardoor de spier rondom de lippen iets ontspant en de lip daarmee iets voller maakt. 

Een vermoeid uiterlijk is een veelvoorkomende klacht, terwijl mensen zich lang niet altijd vermoeid voelen. De oorzaak zit vaak in het volume verlies rondom de ogen waardoor er wallen en donkere kringen kunnen ontstaan. Dit kan op zowel een jonge leeftijd, als ook een oudere leeftijd voordoen. Op een jongere leeftijd is het vaak al voldoende om lokaal onder het oog het traangootje iets op te vullen met een hyaluronzuur filler. We gebruiken hiervoor de dunste filler in combinatie met een canule, waardoor er vrijwel geen bobbeltjes of oneffenheden kunnen optreden. Ook is het risico op vocht beperkt omdat we van te voren goed bekijken of iemand wel geschikt is voor een traangoot filler.

Bij een oudere leeftijd zien we vaak dat er ook ter hoogte van de slapen, de oogkasranden en het jukbeen volume verlies optreedt. In dat geval is het aan te raden om ook deze gebieden weer steun te geven om een zo goed mogelijk en fris resultaat te behalen. Vaak vinden mensen het een eng idee om behandeld te worden bij het oog, maar gelukkig is het zetten van een filler een vrijwel pijnloze en veilige behandeling.

Profhilo is een pure hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, dat geen filler is. Het geeft namelijk geen volume in de huid, maar zorgt er voor dat de huid weer steviger, gehydrateerder en egaler wordt. De collageen- en elastineaanmaak worden verbeterd, waardoor de huid weer langzaam hersteld en haar veerkracht terug krijgt. Het effect van Profhilo is niet direct zichtbaar maar is pas na enkele behandelingen optimaal. Wij geven de huid weliswaar hyaluronzuur terug, maar de huid moet het zelf aanpakken om zichzelf te verbeteren. We adviseren daarom om de behandeling na de eerste keer eenmalig na vier weken te herhalen, waarna elke zes maanden een herhaling voor een optimaal resultaat zorgt.

Het effect van fillers treedt direct na de behandeling op en zal steeds zichtbaarder worden doordat de hyaluronzuur vocht aan zich bindt. Meestal houdt het resultaat zo’n twaalf tot zestien maanden aan. Daarna is het uitgewerkt. Bij een opvolgende behandeling is de werking steeds iets langer. We kunnen uiteraard geen garanties geven. In het eerste gesprek zullen we je vertellen wat je als resultaat mag verwachten.

Je kunt de filler behandeling zo vaak herhalen als je wenst. Wel behoeden wij je voor een onnatuurlijk resultaat.

Wanneer je het beste een vervolgbehandeling in kunt plannen bespreken we in het intakegesprek. Het is een plan van aanpak op maat.

Over het algemeen wordt een behandeling met fillers niet vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Je krijgt vooraf altijd een prijsopgave tijdens het intakegesprek.

De tarieven vind je op deze pagina. Dit zijn de kosten per behandeling. Elke cliënt is anders en ieder gezicht is uniek. De prijzen die vermeld staan op onze website kunnen daardoor afwijken van het daadwerkelijke advies van de arts. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en verwachtingen. In een uitgebreid consult stellen we een persoonlijke behandelplan op waarbij we deze wensen en verwachtingen uitvoerig zullen bespreken. Stap voor stap zullen wij je inzicht geven in wat er nodig is om jouw gezicht weer die frisse en uitgeruste uitstraling te geven, en we zullen daarbij samen kijken wat de beste behandeling voor je is.

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!