Vacature Huidtherapeut (16-24 uur)

Wil jij werken in de mooiste kliniek van Twente met de meest geavanceerde apparatuur? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging om nóg effectievere behandelmethoden toe te passen? Wil je werken in een vlot team van 6 Huidtherapeuten, twee Cosmetisch Artsen en een Office Manager? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Of zit je goed op je plek… maar ben je tóch benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Kom dan gewoon is vrijblijvend langs voor een gesprek (discretie gegarandeerd)!

Al 12 jaar een begrip.
Huidkliniek Twente is dé laserkliniek in Oost-Nederland. Met hoogwaardige laser- en behandeltechnieken behandelen wij effectief huidproblemen als acne, pigment, littekens, (been)vaatjes, rimpeltjes, huidoneffenheden en overbeharing. Hiervoor maken we gebruik van de producten van ZO Skin Health, de LightSheer Diode, de M22 IPL, de Mydon Nd:YAG vaatlaser, de PlexR, de PiQo4 en de PicoPlus. De resultaten worden meetbaar gemaakt in de Observ 520X huidscanner. Tevens zetten we de Picolasers in bij het verwijderen van tatoeages en permanente make-up.

Functie-eisen:
– afgeronde opleiding HBO Huidtherapie of 4e jaars student;
– gedreven, energiek en enthousiast;
– netjes en gestructureerd;
– interesse in het gebruik van laserapparatuur;
– pré als je kundig bent in social media of marketing tools.

Wij bieden:
– een team waar resultaatgericht wordt gewerkt;
– een leuke, professionele en open werksfeer;
– vergoeding lidmaatschap NVH;
– vergoeding Kwaliteitsregister Paramedici;
– jaarlijkse loonsverhoging;
– vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
– pensioenregeling;
– goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Word jij helemaal blij na het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV met pasfoto en motivatie naar administratie@huidkliniektwente.nl t.a.v. Loes Lammertink. Sluitingsdatum vacature: 20 september 2023.