Eda van den Boogaard

Cosmetisch Arts

Eda van den Boogaard is naast cosmetisch arts ook spoedeisende hulp arts KNMG.
Haar 20 jaar werkervaring als spoedarts, brede kennis en holistische benadering van de patiënt ziet ze als mooie basis voor haar werk als cosmetisch arts. Als landelijk instructeur voor pijnstilling en sedatie vindt zij het belangrijk dat een patiënt zo min mogelijk pijn ervaart tijdens ingrepen.

Eda is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en werkt volgens de richtlijnen van de NVCG en zogenaamde internationale MD-codes. Patiëntveiligheid staat voor haar voorop.

‘Elke behandeling begint met een eerlijk gesprek waarin we samen erachter proberen te komen wat voor u op een natuurlijke manier het verschil kan maken. Deze persoonlijke benadering en het terugzien van mijn patiënten geven veel voldoening. ‘De mooiste patiënt is voor mij een tevreden patiënt’.

Cosmetisch Arts 
KNMG Arts ✓
NVCG lid ✓
BIG: 79062051201 ✓

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord