Anouk Sok

Huidtherapeut

In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als Huid- en Oedeemtherapeut. Binnen het vak heb ik ervaring opgedaan op zowel medisch als cosmetisch gebied. Na diverse stages te volgen binnen de huid- en oedeemtherapie, lasertherapie en de cosmetiek ben ik na mijn studie gaan werken bij een praktijk gespecialiseerd in huid- en oedeemtherapie, wondzorg en oncologie. Sinds begin 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Huidkliniek Twente. Het gevarieerde behandelaanbod spreekt mij erg aan en zorgt ervoor dat ik wil blijven groeien binnen de huidtherapie. Het geeft mij voldoening om mensen met huid- en haarproblematiek te kunnen helpen. Ik streef er dan ook naar iedereen op een zorgvuldige, eerlijke en doelgerichte manier te behandelen en te voorzien van informatie en adviezen.

Kwaliteitsregister Paramedici: 39913256388
AGB-code: 90106477
Lid NVH: 505434

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord