Samira van Stiphout

Cosmetisch Arts

Samira, geboren in Duitsland en opgegroeid in Israël, wist al vroeg dat ze arts wilde worden. Na afgestudeerd te zijn aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft zij een tijd gewerkt als arts in het ziekenhuis. Hier hield zij zich bezig met de spoedeisende hulp en de oncologie. Na een aantal jaar kwam zij erachter dat de cosmetische kant haar toch meer trok en is zij zich gaan specialiseren als cosmetisch arts.

Samira is bij verschillende klinieken werkzaam geweest waar zij veel ervaring en kennis heeft opgedaan. Elke client is uniek in haar ogen. Samira streeft ernaar om bij iedereen zijn of haar natuurlijke schoonheid naar voren te laten komen. Het geven van persoonlijk en eerlijk advies staat hierbij centraal. Tijdens een uitgebreid intakegesprek zal zij alle wensen en mogelijkheden uitvoerig bespreken.

Cosmetisch Arts 
NVCG-lid ✓
BIG: 49918838201 ✓

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord