Marieke lammertink

Office medewerker

Van oorsprong ben ik opgeleid als verpleegkundige. Ik heb van 2002 tot 2007 in het ZGT gewerkt en daar mijn verpleegkunde diploma behaald. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij 2 kraamzorg organisaties als teamleider. Ik ben in 2004 getrouwd met Mark en samen hebben wij 3 jongens. Als ik mijzelf mag omschrijven ben ik zorgzaam, perfectionistisch, eerlijk en sportief.

Sinds 2017 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen bij Huidkliniek Twente als Office Manager. Ik help je graag telefonisch of aan de balie voor het maken van afspraken. Tevens sta ik je graag te woord bij vragen.

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord