Ivana Overduin

Huidtherapeut

Afgestudeerd huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Tijdens mijn studie en voorgaande werkplekken heb ik ervaring kunnen opdoen in het binnen- en buitenland, op medisch- en cosmetisch gebied. Het werken in een cosmetische huidtherapeutische kliniek is zeer divers, iedere client is anders en heeft een andere hulpvraag waarbij je specifiek een behandelplan maakt. Dit maakt het werk uitdagend en leuk! Sindskort ben ik werkzaam bij Huidkliniek Twente. Mijn passie voor de huid kan ik hier kwijt wat betreft de apparatuur. De kliniek beschikt over de nieuwste en beste laserapparatuur wat ik mij maar kan wensen. Hier kan ik veel mensen gaan helpen wat betreft onzekerheden en/of problemen met de huid.

Kwaliteitsregister Paramedici: 39106275588
AGB-code: 90112185
Lid NVH: 520860

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord