Loes lammertink

Eigenaar / Huidtherapeut

In 2003 ben ik begonnen aan de studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn derde studiejaar liep ik stage in het lasercentrum van het Medisch Spectrum Twente te Enschede en vanaf 2007 ben ik daar ruim drie jaar werkzaam geweest als Huidtherapeut. In 2010 heb ik mijn eigen praktijk gevestigd op de polikliniek Dermatologie binnen het Ziekenhuis Bernhoven te Uden. Daar heb ik ruim 9 jaar met veel plezier gewerkt en een succesvolle praktijk gerund. In mei 2019 heb ik afscheid genomen om alle aandacht te vestigen op mijn praktijk in Almelo.

Na 10 jaar gevestigd te zijn binnen diverse medische centra in Almelo kwam het pand aan de Wierdensestraat op mijn pad. Dit fantastische gebouw leent zich geweldig voor de kliniek en heeft alle klasse en allure. Het verbeteren van de huid en de fantastische resultaten die je kunt bereiken door het gebruik van goede (laser)apparatuur, blijft mij dagelijks boeien. Belangrijk is daarbij de ervaring en kennis te hebben om er uiterst effectief mee te kunnen werken. Binnen Huidkliniek Twente bent u verzekerd van deze professionele apparatuur, ervaring en kennis. Daarbij staat bij mij een eerlijke en goede voorlichting voorop.

Kwaliteitsregister Paramedici: 19911162488
AGB-code: 90039895
Lid NVH: 500678

Werkervaring en opleidingen

2011 - hedenEigenaar Huidkliniek Twente B.V. – Huidkliniek Twente Almelo
2010 - 2019Eigenaar – Huidtherapie bij Loes, Poli Dermatologie, Ziekenhuis Bernhoven Uden
2012 - 2018Huidtherapeut – BerneKliniek, Ziekenhuis Bernhoven Uden
2007 - 2011Huidtherapeut – Cosmetisch Lasercentrum Twente, Medisch Spectrum Twente Enschede
2003 - 2008Bachelor Huidtherapie – Hogeschool Utrecht
1999 - 2003Havo Natuur & Gezondheid – Pius X College Almelo

Over ons

Al 12 jaar een begrip.

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 12 jaar gevestigd in Almelo. Je kunt ons vinden in het prachtige monumentale herenhuis op de hoek van de Wierdensestraat. Bij Huidkliniek Twente vinden we de kwaliteit van de behandelingen en je voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende deze behandelingen van zeer groot belang.

   

Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH en allen geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De Huidtherapeut en Cosmetisch Arts verleent op professioneel verantwoorde wijze zorg en baseert het professioneel handelen op de beschikbare wetenschappelijke kennis.

Kwaliteitsgeregistreerde Paramedici

Aangesloten bij de NVH

Professioneel & verantwoord