Vergoeding via uw zorgverzekeraar

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet u aanvullend verzekerd zijn en heeft u soms een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit kunt u vinden op de site van uw zorgverzekeraar. Vaak worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. De behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket. Hierbij wordt geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Het wordt dus direct vergoed. De vergoedingen worden gegeven voor de volgende behandelingen in het gelaat:

– Acnebehandeling
– Elektrische epilatie of Laserontharing
– Camouflagetherapie

In het volgende overzicht van 2019 vindt u de vergoeding van de meest voorkomende pakketten. Staat uw pakket er niet bij? Kijk dan op de site van uw verzekeraar of bel ons zodat wij voor u kunnen opzoeken of u toch een vergoeding krijgt.

Heeft u toch nog vragen over bijvoorbeeld uw vergoeding? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.

Huidkliniek Twente is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd bij Kwaliteitsregister Paramedici; dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. Uiteraard kunt u altijd een afspraak met ons maken, ook zonder vergoeding of verwijzing.