Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?

Met de producten van ZO Skin Health zet jij de eerste stap om jouw droomhuid te creëeren. Wij informeren je tijdens een uitgebreid consult over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.

Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij een van onze Huidtherapeuten. Wij geven het antwoord op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid.

ZO Skin Health is dé stap naar het creëren van jouw droomhuid

Welke indicaties kunnen worden behandeld?

Alle huidtypen zijn geschikt voor ZO Skin Health. We personaliseren de thuisbehandeling aan de hand van jouw huidtype.

Meld je snel aan voor een intakegesprek 

  • Klik op ‘plan afspraak’ direct hieronder.

  • Kies voor de optie: Intake Huidverbetering

  • Geef je voorkeur aan voor een tijdstip en bevestig de afspraak!

ben heel tevreden met het resultaat

 

Ik kom al jaren bij Huidkliniek Twente en ben heel tevreden met het resultaat wat ze bieden.

Mila

behandelingen zijn erg effectief!

 

Erg klantvriendelijk en behandelingen zijn erg effectief! Ik raad het zeker aan.

Elisa

Voelde mij begrepen en serieus genomen

“Super goed voorbereid, voelde mij begrepen en serieus genomen en de behandeling is naar wens gegaan. Ik kom hier zeker terug wanneer het nodig is!”

Ayla

Nooit verwacht dat je met ‘alleen’ producten zoveel kon bereiken!

 

Ik ben meer dan tevreden! Ik ben geholpen door Danielle. Los van het feit dat ze me op basis van een huidanalyse het juiste productenpakket heeft geadviseerd, voelde ik me ook echt gezien en gehoord. De producten kunnen in het begin wat heftig zijn. Je moet erg echt even door heen. Daar schrok ik van en in de stress belde ik naar de kliniek. Ze nemen je serieus en echt de tijd voor je. Over het resultaat gesproken: ik had nooit verwacht dat je met ‘alleen’ producten zoveel kon bereiken!

Marije

Ik zou het iedereen met acne aanraden

“Vandaag voor de derde keer bij Esmee geweest voor een behandeling. Door het gebruik van de thuis producten van ZO en de behandelingen is de acne in mijn gezicht heel erg verminderd. Esmee geeft mij eerlijk en goed advies ik ben meer dan tevreden over huidkliniek Twente en zou het iedereen met acne aanraden om hier een afspraak te maken.”

Marije

Blij verrast over de mogelijkheden

“Ben prima en zeer vriendelijk geholpen.
Als man blij verrast over de mogelijkheden.
Maak zeker nogmaals gebruik van de aangeboden mogelijkheden.”

Martin

De producten werken écht!

 

Sinds dat ik bij Huidkliniek Twente kom, heb ik nauwelijks nog last gehad van onderhuidse ontstekingen. Het is een wereld van verschil, ook leuk dat ze voor en na foto’s maken met een speciale camera. Hierdoor zie je ontzettend goed het verschil, en is het een bevestiging dat de producten echt goed zijn werk doet!!

Ireen

Een adviesgesprek voor het gebruik van de behandelproducten van ZO Skin Health.

Een keer per 3 maanden een gratis consult om te bespreken hoe de behandeling verloopt.

U dient de producten consequent dagelijks aan te brengen.

Sommige producten worden vergoed onder camouflagebehandeling. Huidkliniek Twente is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en al onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je krijgt vooraf altijd een prijsopgave tijdens het intakegesprek. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

De tarieven vindt u op deze pagina. Dit zijn de kosten van de producten.

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!