Huidverbetering

Unieke behandeltrajecten

Pigment

Stoor je je aan pigmentvlekken? Alle pigmentaties, ongeacht de oorzaak, pakken wij in ons unieke behandeltraject aan. Gun jezelf een oplossing en elimineer pigmentvlekken op gezicht en lichaam en verbeter de huid. Kijk naar onze voor en na foto’s!

Lees meer

Roodheid

Alle vormen van roodheid – van spinnekopjes en couperose tot diffuse roodheid en rosacea – pakken wij in ons unieke behandeltraject snel en doelmatig aan. Investeer in een compleet behandeltraject voor een blijvend resultaat zonder roodheid.

Lees meer

Acne

Heb je last van acne? Verminder acne en maak de huid rustiger met een doelgericht behandeltraject dat voor een groot deel thuis is op te volgen. Ervaar een sneller resultaat en minder down-time; minder last van een rode, behandelde huid met schilfers.

Lees meer

Anti-Age

Stoor je je aan huidveroudering? Bereik natuurlijke verjonging vanuit een behandelmethode die rimpels en verslapping elimineert. Van een plasma of microneedling behandeling tot een peeling of diepe CO2 laser behandeling. Een behandeltraject op maat.

Lees meer

Acnelittekens

Heb jij last van (acne)littekens? Dat hoeft niet zo te zijn. Met een behandeltraject op maat, gebaseerd op het uiterlijk van de littekens, verbeter je snel en effectief jouw huid waardoor littekens minder zichtbaar en storend zijn.

Lees meer

Overig

Ervaar je ook hinder door andere plekjes of bultjes op je lijf? Deze nemen we in het behandeltraject altijd mee. We maken een uitgebreide huidscan van het gezicht en tijdens het consult is er ruimte voor alle wensen. Voel je mooi en blij.

Lees meer