Huidverbetering

Unieke behandeltrajecten

Pigment

Alle pigmentaties, ongeacht de oorzaak kunnen wij excellent aanpakken in ons unieke behandeltraject. Bent u elders geweest zonder resultaat? Wellicht kunnen wij het wél verbeteren; wij geven u eerlijk advies. Kijk naar onze voor en na foto’s!

Lees meer

Roodheid

Alle vormen van roodheden, van spinnekopjes en couperose tot rosacea worden in ons unieke behandeltraject snel en doelmatig aangepakt. Een compleet behandeltraject waardoor de roodheid ook niet terug keert.

Lees meer

Acne

Een compleet traject waarin de huid snel rustig wordt en waarbij je thuis zelf een groot deel van de behandeling kan doen. Daardoor een sneller resultaat en minder down-time; minder last van een rode, behandelde huid met schilfers.

Lees meer

Anti-Age

Wij beschikken over alle behandelmethoden om een huid aan te pakken die rimpeltjes en verslapping vertoont. Van een plasma of microneedling behandeling tot een peeling of diepe CO2 laser behandeling. Een behandeltraject op maat.

Lees meer

Acnelittekens

Voor (acne)littekens een behandeltraject op maat. Het uiterlijk van de littekentjes bepaald wel traject en behandelmethoden hier het meest effectief zijn. Alle vormen kunnen wij effectief en met snel resultaat behandelen.

Lees meer

Overig

Indien je plekjes of bultjes hebt, worden die in een behandeltraject altijd meegenomen. Ook voor op het lichaam is dat geen probleem. In het gezicht maken we altijd een uitgebreide huidscan en kun je al je wensen aangeven.

Lees meer