Acne behandeling icon

Acnebehandeling

Acne is een aandoening van de talgklieren. Acne ontstaat o.a. door hormoonschommelingen en verdikking van de opperhuid. Een dieptereiniging en peeling helpen dit vaak te verminderen.

M22 Laser Lumenis

Vaatlaser

Heb je last van rode bloedvaatjes of een rode huid? Bijvoorbeeld couperose, een spider naevus, kersenwratjes of een wijnvlek? Dit verwijderen wij met de M22 of Mydon vaatlaser waardoor de huid weer egaal van kleur wordt.

 

M22 Laser Lumenis

Pigmentlaser

Heb je last van pigmentvlekken of zonnevlekken? Bijvoorbeeld melasma, een lentigo solaris in het gezicht of op de handen? Dit verwijderen wij met onze Picolaser, waardoor de huid weer egaal wordt.

Micro needling icon

Fractionele laser

De Fractionele laser is de nieuwste methode om littekens te verfraaien. We maken gebruik van een laser die een puls geeft in de diepere huidlagen. De laser herstelt de schade in het bindweefsel waardoor littekens minder diep worden en minder opvallen.

Glycolzuur peeling icon

Peelings

Bij een peeling worden zuren gebruikt die de bovenste huidlaag verweken waarna deze afschilfert en de huid zal vernieuwen. Wij werken met o.a. Azelaïnezuur, Glycolzuur, Salicylzuur, Jessner en TCA.

Huidoneffenheden verwijderen icon

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden verwijderen is vaak eenvoudig uit te voeren bij huidonregelmatigheden als steelwratjes (fibromen) en ouderdomswratten (verruca seborrhoica). Dit zijn onschuldige ‘aangroeisels’ van de huid.

 

icon-skincare

Plasma PlexR

Een plasma behandeling zorgt voor huidverstrakking en collageen aanmaak door verdampen van de huid. Dat zorgt voor bijvoorbeeld het liften van oogleden of het verminderen van rimpeltjes zonder snijden en dus zonder littekens.

 

Laserontharing

Beenvaatjes

Een laserbehandeling door middel van de Mydon laser, zorgt er voor dat blauwe vaatjes op de benen of in het gelaat, bijvoorbeeld op de neus, verwijderd kunnen worden. Ook op de lip komt een blauw plekje (venous lake) soms voor.