MeLine Pigmentbehandeling

MeLine is een behandelmethode voor thuis om alle soorten pigmentvlekken (hyperpigmentaties) te behandelen. Ongeacht wat de oorzaak is van het pigment. Het heeft een verhelderend effect op de huid en zorgt voor een gelijkmatige huidskleur. Het is een uitermate veilige en betrouwbare methode om pigment thuis te behandelen. Het MeLine pakket bestaat 4 producten, die in een kuur van 3 maanden dagelijks worden gebruikt. Na deze 3 maanden kunnen enkele producten worden afgebouwd. De producten bevatten actieve ingrediënten die de pigmentaanmaak remmen en het teveel aan pigmenten uit de huid werken (exfoliëren). Ook beschermen zij de huid tegen UV-straling. Het pakket is uit te breiden met het 05 Home Mask voor extra exfoliatie. We adviseren de producten altijd in combinatie met een pigmentlaserbehandeling.

Wat kan MeLine behandelen?

Melasma (zwangerschapsmasker), Post inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na wondjes, acne littekens of muggenbulten), Lentigines (zonschade) en een onregelmatige huidtextuur zijn enkele voorbeelden van pigmentproblemen die behandeld kunnen worden. Ook werkt de behandeling verjongend en kan het ingezet worden als anti-age behandeling. Het is geschikt voor elk huidtype en kan ook erg goed ingezet worden bij donkere huidtypes.

Wat kan MeLine niet?

MeLine is niet in staat plooien in de huid, ten gevolge van een overmaat aan huid, te verminderen. Het kan de zichtbaarheid van littekens verminderen maar niet laten verdwijnen. Hiervoor hebben we de Fractionele laserbehandeling als behandelmethode. Uitgezette bloedvaatjes blijven zichtbaar; daarvoor hebben we de M22 en Mydon vaatlaser, die couperose en diffuse roodheid kan verminderen.

Hoe werkt een thuisbehandeling met MeLine?

MeLine bevat ingrediënten die het teveel aan pigment laten afschilferen (exfoliëren). Ook remmen deze stoffen de pigmentaanmaak waardoor het ontstaan van nieuw pigment tegengegaan wordt. Het is een kuur die voor optimale resultaten geheel gevolgd moet worden en waarbij het succes ook afhangt van het consequent gebruik van alle producten en de zonbescherming.

Producten

U schaft onderstaande 4 thuisproducten aan en krijgt van ons een speciaal ontwikkeld Mask mee naar huis om mee te starten. Dit Mask geeft de huid een boost zodat de producten beter zijn werk kunnen doen. U dient alle producten volgens vooropgezet behandelschema te gebruiken. Dit wordt u nauwkeurig uitgelegd zodat u weet hoe u de producten moet gebruiken. U dient dit ten minste 3 maanden te gebruiken. Ze behandelen en stimuleren de huid met actieve ingrediënten en hebben een positieve invloed op het behandelresultaat met de pigmentlaser.

 1. MeLine 02 Day (€ 95,-)
  De specifieke combinatie van ingrediënten geeft een sterk tyrosinase vernietigend effect waardoor pigment verminderd wordt. Ook vermindert het de epidermale hyperpigmentatie door de celdeling te versnellen.
 2. MeLine 02 Night (€ 98,-)
  De samenstelling vermindert mRNA omzetting voor een gezond tyrosinase gehalte waardoor pigment effectief wordt bestreden.
 3. MeLine 03 Moist (€ 69,-)
  Een huidvernieuwend occlusief product dat de hydratatie van de huid herstelt, textuur verbetert en de compactheid van de huid bevordert. Het product is op basis van puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft het vermogen om een grote hoeveelheid vochtmoleculen te binden, het weefsel te herstructureren, voedingsstoffen beter te transporteren en alle stofwisselingsprocessen te verbeteren.
 4. MeLine 04 B.B. Cream (€ 49,-)
  Optimale zonbeschermingscrème met kleur om imperfecties te camoufleren. De naam komt van Blemish Balm, een speciaal product dat imperfecties camoufleert. De crèmes hydrateren, verhelderen de huidskleur en werken als een zonbescherming. Het concept combineert 3 producten in één: huidverbetering, hydratatie en make up.Het pakket is uit te breiden met het 05 Home Mask voor extra exfoliatie:
 5. MeLine 05 Home Mask (€ 79,-)
  Het masker bevat actieve ingrediënten die de epidermale celdeling stimuleren. Het vermindert pigmentophopingen en vernietigt de activiteit van melanine in de melanocyten.

Mandelic Acid, Lactobionic Acid, Phytic Acid, Kojic Acid, Glutathione, Tranexamic Acid, Copper Tripeptide, Chameleon White, Pyruvic Acid, Salicylic Acid, Undecylenoyl Phenylalanine, Azelaic Acid, Melanostatine-5, Arbutin, Magnesium Sulphate, Thioctic Acid, Retinal, Phenylethyl Resorcinol, Ascorbic Acid, Arbutin, Melanostatine, Niacinamide, Hyaluronzuur, Ahytic Acid.

Over het algemeen wordt een pigmentlaserbehandeling in het gezicht vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. U kunt hierover informatie inwinnen bij uw eigen zorgverzekeraar. Huidkliniek Twente is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en al onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. U krijgt vooraf altijd een prijsopgave tijdens het intakegesprek. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

De tarieven van de thuisbehandeling met MeLine vindt u hier. De tarieven van een pigmentlaserbehandeling vind u op deze pagina. Dit zijn de kosten per behandeling.

Heeft u verder nog vragen over pigmentbehandeling door middel van MeLine, neem dan gerust contact met ons op!