Vacature

Cosmetisch Arts (16-24 uur)

Wij zijn op zoek naar een ervaren en energieke Cosmetisch Arts met een passie voor het zetten van injectables. Ben jij iemand die houdt van natuurlijke resultaten, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies en wil jij werken in de mooiste kliniek van Twente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Of zit je goed op je plek… maar ben je tóch benieuwd wat wij kunnen bieden? Kom dan gewoon eens vrijblijvend langs voor een gesprek (discretie gegarandeerd).

Wie zijn wij
Huidkliniek Twente is dé laserkliniek in Oost-Nederland. Wij zijn een high-end cosmetische huidkliniek met ambitie om next level te gaan voor onze cliënten. Met de allernieuwste laser- en behandeltechnieken behandelen wij effectief acne, pigment, littekens, (been)vaatjes, rimpeltjes, huidoneffenheden, ongewenste haargroei en tatoeages. Wegens snelle groei zijn we in Almelo op zoek naar een gedreven BIG-geregistreerde arts gespecialiseerd in het zetten van botox en fillers.

Functie-eisen:
– Je bent BIG geregistreerd arts
– Bij voorkeur Cosmetisch Arts KNMG
– Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
– Je hebt aantoonbare interesse in en affiniteit met esthetiek

Wij bieden:
– Een team van 7 Huidtherapeuten waar resultaatgericht wordt gewerkt
– Een leuke, professionele en open werksfeer
– Bij voorkeur in loondienst, ZZP is bespreekbaar
– Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Ben jij de persoon die perfect in ons team past? Stuur dan een mail naar administratie@huidkliniektwente.nl t.a.v. Loes Lammertink. Bellen mag ook: 0620917921 (Loes).