Uitgelopen eyeliners

Permanente make-up van de wenkbrauwen en eyeliners zijn super handig. Elke ochtend opstaan, mascara en klaar. Echter vaak krijgen wij de vraag of we een uitgelopen eyeliner kunnen weglaseren. De inkt is verplaatst, dit noemt men ‘migratie van de inkt’. 

Het is mogelijk de hele eyeliner te laseren of enkel het bovenste deel wat uitgelopen is. Ook zien we vaak een ‘wing’ aan de uiteinden die niet mooi gezet is en wij kunnen weglaseren.

Permanente make-up verwijderen met picolaser

Voor het laseren van de eyeliners is het belangrijk de ogen goed te beschermen! Dit doen wij met metalen goggles (lensen) die in het oog worden aangebracht. Dit lijkt eng maar is het totaal niet! Het plaatsen van deze lensen is geheel pijnloos. Wel is het laseren van de eyeliners wat gevoelig.

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van hoe ‘dik’ de eyeliner gezet is. Hoeveel inkt hebben ze met het tatoeëren in de huid gebracht? Is er een paar keer overheen getatoeëerd of heel erg vaak heen en weer over het ooglid bewogen met de PMU machine en inkt? Hoe meer inkt er in de huid is gebracht, hoe meer inkt er weggelaserd moet worden. Dit wordt laagje, voor laagje weggelaserd. Meestal zien we het gewenste resultaat voor uitgelopen eyeliners in 1 tot 2 behandelingen. Een eyeliner volledig laseren kost vaak 3-6 behandelingen.

Na de behandeling zie je door de lensen nog een half uurtje wazig en kun je in onze wachtruimte, onder het genot van een kop thee of cappucino, even bijkomen en je weg naar huis voortzetten. Zo heb je na een aantal behandelingen weer een mooie oogopslag!